Kedd, 2018-11-20, 4:16 PM
Ágica gazdikeresői
Nyitólap Regisztráció Belépés
Üdvözöllek, Vendég · RSS
A fejezet kategóriái
Számláló
Kérdéseink
Milyen állatod van?
Összes válasz: 153
Mennyi mentett állatod van?
Összes válasz: 122
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Naptár
«  November 2018  »
HKSzeCsPSzoV
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Barátaink:
  • Bence babanaplója
  • Bull típusú fajtamentés
  • Argentin dog fajtamentés
  • Macsekok
  • Fiam honlapja
  •  Dunavecse 2011.január 23

    Dunavecse 2011.január 23
    Lakossági bejelentés alapján mentem ki a  megadott címre.
    Bejutni első körben nem lehetett dudáltam,csengettem.kiabáltam hátha valaki beenged.Nem jött ki senki.Ekkor hívtam Szabó Attilát az Ő tanácsára pedig a 117-et.Kapcsoltak a Kunszentmiklósi rendőrkapitányság ügyeleteséhez.Kiküldött egy járőrt aki bement és szólt a tulajdonosnak.Amikor a tulajdonos kijött a rendőr elment...
    Ekkor kezdődött a galiba.Közöltem a nővel nagyon rossz állapotúnak találom a kutyát,kértem igazolja vannak-e oltásai mire ellenséges hangnemben közölte menjek el nem adja oda a kutyát megfigyelésre sem.
    Ezt követően folyamatosan a kapcsolatot tartva Attilához fordultam segítségért.Ő is próbált intézkedni.Én visszamentem Soltra 14 éves fiammal a rendőrségre(a fiam sokat jön velem hasonló helyzetben)
    Solton az ügyeletes közölte valóban intézkedni kell,de Ő nem tud segíteni ,mert nem az Ő hatáskörük s szerinte Kecskeméten kell bejelentést tenni az a központi kirendeltség.
    Ekkor ismét hívtam Attilát...már épp kezdem remény vesztetté válni mire csörgött a telefon legyek szíves visszamenni és szólni a rendőrségre,hogy ott vagyok segítenek.
    Visszamentem a fiammal.Amint megérkeztem jött is az ügyeletes rendőr aki leállítva a tulajdonos szitkozódását közölte vele mik a jogai és bizony itt egyértelműen rossz tartásról van szó és felszólította adja át nekünk az állatot.Miután a kutyus már a fiam kezében volt a nő fennhangon elkezdte üvölteni,hogy ezért meg fogunk halni és megölet a cigányokkal stb kifejezéseket használva támadó jelleggel közölte,mire szóltam neki ez életveszélyes és itt egy kiskorú gyermeket is megfenyegetett ugyanúgy ekkor hagyta abba.
    Lényeg a kutyát el tudtuk hozni.Amint az utcán állva megtalált szegény valami ürüléket azonnal elkezdte enni,természetesen nem hagytuk és tettük is az autóba ahogy hálásan megpihent a kisfiam kezei között.
    Amint hazaértünk vele betettük meleg szalma közé enni inni adtunk neki.Most bent pihen.békésen jól lakottan a meleg szalma között.

    Ágica-Állatmentés Solt


    Copyright MyCorp © 2018
    Honlapszerkesztő - uCoz