Szerda, 2019-10-16, 12:13 PM
Ágica gazdikeresői
Nyitólap Regisztráció Belépés
Üdvözöllek, Vendég · RSS
A fejezet kategóriái
Számláló
Kérdéseink
Milyen állatod van?
Összes válasz: 153
Mennyi mentett állatod van?
Összes válasz: 122
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Naptár
«  Október 2019  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Barátaink:
 • Bence babanaplója
 • Bull típusú fajtamentés
 • Argentin dog fajtamentés
 • Macsekok
 • Fiam honlapja
 •  Dunavecse 2011.január 23

  Dunavecse 2011.január 23
  Lakossági bejelentés alapján mentem ki a  megadott címre.
  Bejutni első körben nem lehetett dudáltam,csengettem.kiabáltam hátha valaki beenged.Nem jött ki senki.Ekkor hívtam Szabó Attilát az Ő tanácsára pedig a 117-et.Kapcsoltak a Kunszentmiklósi rendőrkapitányság ügyeleteséhez.Kiküldött egy járőrt aki bement és szólt a tulajdonosnak.Amikor a tulajdonos kijött a rendőr elment...
  Ekkor kezdődött a galiba.Közöltem a nővel nagyon rossz állapotúnak találom a kutyát,kértem igazolja vannak-e oltásai mire ellenséges hangnemben közölte menjek el nem adja oda a kutyát megfigyelésre sem.
  Ezt követően folyamatosan a kapcsolatot tartva Attilához fordultam segítségért.Ő is próbált intézkedni.Én visszamentem Soltra 14 éves fiammal a rendőrségre(a fiam sokat jön velem hasonló helyzetben)
  Solton az ügyeletes közölte valóban intézkedni kell,de Ő nem tud segíteni ,mert nem az Ő hatáskörük s szerinte Kecskeméten kell bejelentést tenni az a központi kirendeltség.
  Ekkor ismét hívtam Attilát...már épp kezdem remény vesztetté válni mire csörgött a telefon legyek szíves visszamenni és szólni a rendőrségre,hogy ott vagyok segítenek.
  Visszamentem a fiammal.Amint megérkeztem jött is az ügyeletes rendőr aki leállítva a tulajdonos szitkozódását közölte vele mik a jogai és bizony itt egyértelműen rossz tartásról van szó és felszólította adja át nekünk az állatot.Miután a kutyus már a fiam kezében volt a nő fennhangon elkezdte üvölteni,hogy ezért meg fogunk halni és megölet a cigányokkal stb kifejezéseket használva támadó jelleggel közölte,mire szóltam neki ez életveszélyes és itt egy kiskorú gyermeket is megfenyegetett ugyanúgy ekkor hagyta abba.
  Lényeg a kutyát el tudtuk hozni.Amint az utcán állva megtalált szegény valami ürüléket azonnal elkezdte enni,természetesen nem hagytuk és tettük is az autóba ahogy hálásan megpihent a kisfiam kezei között.
  Amint hazaértünk vele betettük meleg szalma közé enni inni adtunk neki.Most bent pihen.békésen jól lakottan a meleg szalma között.

  Ágica-Állatmentés Solt


  Copyright MyCorp © 2019
  Honlapszerkesztő - uCoz