Szerda, 2019-10-16, 12:16 PM
Ágica gazdikeresői
Nyitólap Regisztráció Belépés
Üdvözöllek, Vendég · RSS
A fejezet kategóriái
Számláló
Kérdéseink
Milyen állatod van?
Összes válasz: 153
Mennyi mentett állatod van?
Összes válasz: 122
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Naptár
«  Október 2019  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Barátaink:
 • Bence babanaplója
 • Bull típusú fajtamentés
 • Argentin dog fajtamentés
 • Macsekok
 • Fiam honlapja
 •  S.O.S. Segítségre szoruló állatok

  Vacak
  Tegnap beszéltem a nővéremmel telefonon....aggódva kért segítsek valahogy baj van az öreg kutyusukkal aki náluk igazából családtag hisz 12 éve él velük. Nem tudtam menni,mert nem voltam itthon,de ma elmentem megnézni...hát én nem tudom ez mitől lehet rajta:( Beszéltem Petivel holnap megnézné addig is rátettünk a sógorommal a fejére egy tölcsért lefertőtlenítettük a sebet amennyire lehetett és beszórtuk kristálycukorral....igaz eléggé vérzik:((
  :( Elmentünk ma az orvoshoz,hát nem volt egy egyszerű túra és aki ezt olvassa lehet azt mondja bolond vagyok,de én így éreztem ezt ma... A városban voltam délelőtt...ügyeket intéztem aztán anyukámmal aki szerencsére jobban van már eljöttünk a nővéremhez anyu bement míg én megnéztem a kutyust.... Valahogy nem tudom,de azt éreztem kéri,hogy segítsek neki....valahogy ahogyan nézett ahogy befeküdt a kapuba és nem kelt fel egyből nem tudom olyan tekintete volt ma neki az jelentett valamit.... Bementem a házba valahogy olyan furán és feszülten is éreztem magam....mindegy szóltam a nővéremnek hívja fel Szilvit neki van kisautója ami platós hátha segít,hát megkérdeztem négy órára beszéltük meg ,hogy jönne...közben folyton azt hangoztatta Kati és a Tibike(Ő nővérem kisfia),hogy vacak nem sétált még sosem pórázon vagyis csak egyszer egy rövid szakaszt,de alig bírták elhúzni kötelező védőoltásra:) Ezért is gondoltam Szilvi segítségére.Szilvi kicsit késve igaz,de megérkezett:)Vacakon addigra már rajta volt a póráz...amit ahhoz képest amit hallottam hát cseppet sem úgy viselkedett sőt!!! Szépen kijött velem a kapun...a ház előtt vacilált eléggé így az autóra képtelenség lett volna feltenni,hát elkezdtem a tölcsért leszedni a fejéről enyhén szólva bénán:),de sikerült. Ezután nagy lendülettel fogtam és nekiindultam Tibike kíséretével az állatorvos irányába pórázon....hát nem volt egyszerű meccs:))) Egy darabig azt hittem a kezem leszakad úgy húzott aztán lassacskán lenyugodott... Tibcsi előre szaladt a rendelőbe megkérdezni van-e bent kutyus,mert nem valami barátságos a hozzáállása más ebekhez:) Nem volt bent senki szerencsére azonnal be tudtunk menni.Szóltam Tibcsinek telefonáljon haza a nővéremnek,ha sógorom megérkezik akkor jöjjön egyből,mert nehéz sétáltatni Vacakot.... Aztán.....jött a sokkoló hír...ez bizony daganat és sajna kifakadt így vérzik nem kicsit sajnos...Péter nagy szaktudással elkezdte leborotválni alaposabban kitisztítani a sebes kifakadt részt...közben elmondta a kockázatokat.... Az egész tortúrát annyira jól tűrte Vacak,hogy engem is meglepett!!!Nagyon bátor volt és tökéletesen tudta segíteni akarunk neki.Épp a vizsgálat végére megérkezett Tibi a sógorom is.Elmondta neki Péter milyen kockázatokkal járna a műtéti beavatkozás így első körben jobb lenne a vérzést elállítani és megnézni hogy reagál a kezelésekre.Abban maradtunk holnap jelzek hogy javul vagy rosszabbodik-e az állapota aztán beszélünk a továbbiakról. Elindultunk hazafelé és tény hihetetlen jól alkalmazkodott a körülményekhez és boldogan sétált hazafelé a gazdival. Ma reggel.... Mára úgy tűnik hatott a gyógyszer csökkent a vérzés ez nagyon jó jel:) Amint lesz időm próbálok beszerezni annyi élelmet neki amennyit csak lehet csirke-farhátat és száraz tápot főként. Beszűkült anyagi helyzetem miatt szívesen fogadok élelmiszer adományokat ennek a kutyusnak is vagy egyéb mást ami a helyzetén könnyítene.

  Köszönettel: Ágica                 06/30 367 2115

  Szücs Dánielné OTP:11773322 -01058666

  Köszönjük szépen a felajánlott segítségeket!  Kaptunk egy adag gyógyszercsomagot
  +3000,-+1500,-ft ot a pénzből Calo-pet pasztát és egy nagy zsák tápot vettünk a Vacaknak!
  Köszönjük szépen!!!
  2010 Szeptember...
  Újabb gyógyszer adomány érkezett Vacak részére amit ezúton szeretném,
  Pusztai Andreának és Strohmayer Anikónak a rengeteg segítséget és közbenjárást,hogy ezek a nagyon jó gyógyszerek ide kerülhettek!
  Köszönjük szépen!


    

   
  Enter

  Enter vége van olyan jól,hogy gazdikeresésbe kezdtem neki:) Néhány hónapja a "dög" gyárnál kidobva nagyon soványan,betegen mentettem ki testvérével.Mára már felgyógyult és Ő is gazdikereső kislány cicus.Kutyusokat szereti,nem fél tőlük rendkívül barátságos dorombológép:) Enter története az alábbi linken olvasható:

   Enter története

  Sajnos Enter visszaesett...nem tudom örökbe adni....Néhány napja nem akar rendesen enni...elvittem ismét orvoshoz....a súlya épp úgy 70 dkg mint kb két hónapja.....sajnos ez van.Immun erősítőket adok neki és kap még néhány injekciót ennél többet nem tudok tenni érte....
   


  Enter ismét eszik jól reagál az immun erősítésre.Igaz a súlya mérete nem változott,de játszik jó a kedve.Nagyon gondos szerető családnak örökbe adó,természetesen csak teljes körű látogatási lehetőséggel!(kezelése:folyamatos immun erősítés: immunovet-calopet adásával).

  2010.Szeptember 18:))

  Ma voltunk állatorvosnál:)Enter 1 kiló 50 deka:)) több mint felénél többet nőtt a súlya egy hónap alatt:))Ez egyszerűen hihetetlen,hogy milyen szépen gyógyul:)kapja folyamatosan az immun erősítést ez meghozta az étvágyát is szerintem szépen meg fog nőni igaz lassabban ,mint a vele egykorú cicusok,de mostmár tudom érzem rendes életet fog tudni élni:)))

  Copyright MyCorp © 2019
  Honlapszerkesztő - uCoz